Otroci s posebnimi potrebami v vrtcu in v prvi triadi OŠ

Vsebina

Po predavanju bodo udeleženci poznali vrste posebnih senzornih potreb, jih znali prepoznati pri posameznikih in poznali nekaj načinov, kako otrokom pomagati, da se umirijo in sodelujejo. Spoznali  bodo drevo učenja po dr. Greenspanu in razvojne mejnike ter pomen le teh. Spoznali bodo nekaj načinov, kako otroku ustvariti strukturirano okolje in ga nagraditi za ustrezne oblike vedenja. Poleg tega bodo spoznali vlogo vzgojitelja, učitelja, starša… pri delu z otrokom s posebnimi potrebami in nekaj tehnik za vodenje otroka, ki jih lahko uspešno uporabijo v pol strukturiranih dejavnostih.

Udeleženci prejmejo potrdilo o strokovnem izobraževanju v obsegu 8 ur, ki ga lahko uporabijo za napredovanje skladno s Pravilnikom o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive.

Trajanje izobraževanja

Trajanje izobraževanja: 8 šolskih ur

Predavateljica

Predavanje vodi Sabina Korošec Zavšek. Več informacij o predavateljici najdete na tej povezavi.

Kdaj in kje

Kdaj: sobota, 6. 10. 2018 ob 8:30

Kje: Zavod – Center za pomoč otrokom in staršem, Žalec, Ulica Ivanke Uranjek 1, 3310 Žalec

Cena izobraževanja

  • 50  eur (40 eur zgodnja prijava*) za starše otrok s posebnimi potrebami  in študente (z veljavno študentsko izkaznico).
  • 25 eur za starše otrok, ki so v našem Centru vključeni v individualno ali skupinsko obravnavo.
  • 100 eur (90 eur zgodnja prijava*) za strokovne delavce (vzgojiteljice, pomočnice vzgojiteljic, učiteljice, specialne in socialne pedagoge, svetovalne delavke vrtcev in šol). V primeru treh prijav iz istega vrtca ali šole, nudimo 50 % popust za 4.udeleženca.

Prijave

Za prijavo na izobraževanje izpolnite spletni obrazec.

Zgodnje prijava: kotizacija mora biti plačana najkasneje do 6. 9. 2018. Že plačano kotizacijo v primeru odpovedi s strani prijavitelja vračamo samo v primeru bolezni (zdravniško potrdilo). V primeru odpovedi s strani organizatorja povrnemo celotno že plačano kotizacijo. Organizator si jemlje pravico do odpovedi izobraževanje zaradi višje sile (premalo udeležencev, bolezen in drugo).

Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Prijava na dogodek

Vam je dogodek, ki ga organiziramo zanimiv? Udeležite se ga lahko s prijavo nanj.

Morda vas zanima tudi:

Uspešno smo izvedli že 5. poletni tabor

5. poletni tabor uspešno zaključen Pred dnevi smo organizirali 5. poletni tabor, tokrat z naslovom SAM znam v naravi, ki je potekal od 8. do 12. julija na Zelenici. Tabor je bil organiziran v okviru projekta Avtizem SAM z drugimi, ki ga sofinancira Ministrstvo za...

Poletni tabor za otroke

Organiziramo Poletni tabor za otroke Da bo poletje igrivo, organiziramo Poletni tabor za otroke. V tabor sprejmemo otroke z Aspergerjevim sindromom, ki so vsaj 1 mesec vključeni v individualno ali skupinsko terapijo v naš Center. Otrok, ki jih ne poznamo, zaradi...

Blog: Prispevek 4

Lorem ipsum Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent vel orci a quam placerat porttitor vitae et ante. Sed in neque at velit luctus bibendum. Sed condimentum auctor risus a fermentum. Sed ornare lorem sit amet dictum molestie. Duis tristique a...

Stran 1 od 512345

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Pin It on Pinterest

Share This