Otroci s posebnimi potrebami v vrtcu in v prvi triadi OŠ

Vsebina

Po predavanju bodo udeleženci poznali vrste posebnih senzornih potreb, jih znali prepoznati pri posameznikih in poznali nekaj načinov, kako otrokom pomagati, da se umirijo in sodelujejo. Spoznali  bodo drevo učenja po dr. Greenspanu in razvojne mejnike ter pomen le teh. Spoznali bodo nekaj načinov, kako otroku ustvariti strukturirano okolje in ga nagraditi za ustrezne oblike vedenja. Poleg tega bodo spoznali vlogo vzgojitelja, učitelja, starša… pri delu z otrokom s posebnimi potrebami in nekaj tehnik za vodenje otroka, ki jih lahko uspešno uporabijo v pol strukturiranih dejavnostih.

Udeleženci prejmejo potrdilo o strokovnem izobraževanju v obsegu 8 ur, ki ga lahko uporabijo za napredovanje skladno s Pravilnikom o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive.

Trajanje izobraževanja

Trajanje izobraževanja: 8 šolskih ur

Predavateljica

Predavanje vodi Sabina Korošec Zavšek. Več informacij o predavateljici najdete na tej povezavi.

Kdaj in kje

Kdaj: sobota, 6. 10. 2018 ob 8:30

Kje: Zavod – Center za pomoč otrokom in staršem, Žalec, Ulica Ivanke Uranjek 1, 3310 Žalec

Cena izobraževanja

  • 50  eur (40 eur zgodnja prijava*) za starše otrok s posebnimi potrebami  in študente (z veljavno študentsko izkaznico).
  • 25 eur za starše otrok, ki so v našem Centru vključeni v individualno ali skupinsko obravnavo.
  • 100 eur (90 eur zgodnja prijava*) za strokovne delavce (vzgojiteljice, pomočnice vzgojiteljic, učiteljice, specialne in socialne pedagoge, svetovalne delavke vrtcev in šol). V primeru treh prijav iz istega vrtca ali šole, nudimo 50 % popust za 4.udeleženca.

Prijave

Za prijavo na izobraževanje izpolnite spletni obrazec.

Zgodnje prijava: kotizacija mora biti plačana najkasneje do 6. 9. 2018. Že plačano kotizacijo v primeru odpovedi s strani prijavitelja vračamo samo v primeru bolezni (zdravniško potrdilo). V primeru odpovedi s strani organizatorja povrnemo celotno že plačano kotizacijo. Organizator si jemlje pravico do odpovedi izobraževanje zaradi višje sile (premalo udeležencev, bolezen in drugo).

Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Prijava na dogodek

Vam je dogodek, ki ga organiziramo zanimiv? Udeležite se ga lahko s prijavo nanj.

Morda vas zanima tudi:

Predavanje z delavnicami: Mali SAM v vrtcu

Predavanje z delavnicami: Mali sam v vrtcu 2019 Zveza NVO za avtizem Slovenije organizira predavanje z delavnicami za vzgojiteljice predšolskih otrok, pomočnice vzgojiteljic in svetovalne delavke v vrtcih ter starše predšolskih otrok z avtizmom, z naslovom: Mali SAM v...

V znamenju zavedanja o avtizmu – Moj dežnik je lahko balon

Moj dežnik je lahko balon... April, še vedno v znamenju zavedanja o avtizmu. Moj dežnik je lahko balon... Danes smo dežnike zamenjali za modre balone in se odpravili po mestu. Iskrena zahvala zaposlenim v Osrednji knjižnici Celje za prijazen sprejem in sodelovanje. Na...

CPOS na Nacionalni konferenci zavedanja o avtizmu in SAM tržnici

Prisotni smo bili na Nacionalni konferenci zavedanja o avtizmu in SAM tržnici Zveza NVO za avtizem Slovenije je v okviru projekta »Avtizem – SAM z drugimi« ob svetovnem dnevu zavedanja o avtizmu organizira dogodek »SAM – tržnica« in Nacionalno konferenco zavedanja o...

Stran 1 od 712345...Zadnja »

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Pin It on Pinterest

Share This