Prisotni smo bili na Nacionalni konferenci zavedanja o avtizmu in SAM tržnici

Zveza NVO za avtizem Slovenije je v okviru projekta »Avtizem – SAM z drugimi« ob svetovnem dnevu zavedanja o avtizmu organizira dogodek »SAM – tržnica« in Nacionalno konferenco zavedanja o avtizmu, na katerem je bil kot aktivni član prisoten tudi naš Center za pomoč otrokom in staršem ŽalecDogodka sta potekala v torek 2. 4. 2019 v pritličju poslovne stavbe SMELT v Ljubljani. Konferenca je bila tematsko razdeljena na tri sklope; zdravstvo, izobraževanje in sociala oz. delo in družina. Vabimo vas k ogledu foto utrinkov vseh treh sklopov, kot tudi uvodnega nagovora in zaključkov konference. Video utrinke konferenc najdete na tej povezavi.

Zveza NVO za avtizem Slovenije se zahvaljuje vsem aktivnim govorcem in udeležencem konference. Oba dogodka je sofinanciralo Ministrstvo za zdravje. Zahvala gre tudi D.S.U, družbi za svetovanje in upravljanje, d.o.o. in Kapitalski družbi d. d. da so nam prijazno v brezplačno uporabo odstopili svoje prostore ter Pivovarni Laško Union d.o.o. za donacijo vode za konferenco. Posebna zahvala pa gre vsem aktivnim članom Zveze za njihov prispevek pri organizaciji in izvedbi obeh dogodkov.

Utrinki z dogodka

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Delavnice za učenje socialnih veščin – sestanek za starše

Za nami so počitnice, ki so nam kar prehitro minile, saj so bile za nas tudi delovne. Med počitnicami smo se skupaj z Zvezo NVO za avtizem prijavili na nov javni razpis Ministrstva za zdravje za sofinanciranje naših programov. Na rezultate javnega razpisa še čakamo in...

Stran 1 od 812345...Zadnja »

Pin It on Pinterest

Share This