Le kdo med nami si ne želi biti uspešen?

V tujini so prakse različne. Vsekakor je v naši državi v šolah s prilagojenim programom za otroke zelo dobro poskrbljeno. Večina otrok se ne bi želela vrniti nazaj na staro šolo, pa tudi večina staršev po določenem času, ko sprejmejo dejstvo, da njihov otrok potrebuje drugačno obliko izobraževanja, ne bi otroka prepisala nazaj na staro šolo. S prešolanjem v šolo s prilagojenim programom se razbremeni celotna družina, saj je program manj zahteven, metode prilagojene otrokom. Družina dobi nazaj svoj čas za druženje in hišna opravila, in ne samo za domače naloge in učenje.

V svoji dolgoletni praksi sem srečala veliko otrok in njihovih zgodb. Mnogi med njimi so se na našo šolo prešolali prepozno, bili so prave čustvene razvaline. S pomočjo učiteljev v novi šoli znova zaživijo, najdejo svoja močna področja in končno doživijo uspeh. Le kdo med nami si ne želi biti uspešen?

Odličen zapis na to temo najdete na tej povezavi. Vabljeni k prebiranju.

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Aktivno sedenje otroka pri pouku

Otroci v šoli naveličani mirnega sedenja pri mizi Pričenja se novo šolsko leto. Kar kmalu se bodo otroci v šoli naveličali mirnega sedenja pri mizah. Na svojih predavanjih v vrtcih in šolah dajem velik poudarek aktivnemu sedenju otrok pri pouku, s katerim vplivamo na...

Stran 1 od 3123

Pin It on Pinterest

Share This