Delavnica za otroke z naslovom Pogum in avtizem

Podjetje Plastika Skaza organizira v času počitnic varstvo za šolske otroke njihovih zaposlenih. Danes, dne 9. 7. 2019, smo tako združili moči in za otroke zaposlenih v podjetju Skaza, ki so v počitniškem varstvu v podjetju Skaza izvedli delavnico, kjer smo združili dve temi, Pogum in Avtizem. Druženje z otroki in zaposlenimi je bilo zanimivo in dinamično. Na vprašanje, kdo se otrokom zdi pogumen, sem dobila ne le standardne odgovore, da so to gasilci, reševalci in policisti, ampak tudi odgovor, da je pogumna mama, ker vse dela, in da so pogumni tudi bolni ljudje. Dodali smo še otroke z avtizmom in se ob koncu delavnice večinoma strinjali, da so pogumni tudi otroci z avtizmom, pa tudi tisti otroci, ki jih sprejmejo za svoje prijatelje.

Hvala za povabilo in priložnost, da sem lahko zavedanje o avtizmu podelila z otroki.

Bodite na tekočem in se prijavite se na naše e-novičke!

Obljubimo, da vam s prijavo na naše e-novičke ne bomo zasmetili mail-boxa. V e-novičkah boste prejemali aktualne informacije o naših delavnicah in izobraževanjih, predvsem tistih, ki so brezplačne. Torej, le tisto, kar želite vedeti.

Morda vas zanima tudi:

Aktivno sedenje otroka pri pouku

Otroci v šoli naveličani mirnega sedenja pri mizi Pričenja se novo šolsko leto. Kar kmalu se bodo otroci v šoli naveličali mirnega sedenja pri mizah. Na svojih predavanjih v vrtcih in šolah dajem velik poudarek aktivnemu sedenju otrok pri pouku, s katerim vplivamo na...

Stran 1 od 1112345...10...Zadnja »

Pin It on Pinterest

Share This